Fraktkostnaden beror på destinationen

Din varukorg är tom!

media

HUR TESTAS ”VOSTOK EUROPE” KLOCKOR UNDER MONTERING?

Letar Du inte bara efter en vacker utan också en mycket robust klocka? Dessa är det litauiska ”Vostok Europa”. Med dessa kan man dyka ner i djupet och stiga upp till höjderna. Både litauier och klockvänner i många andra länder lämnar positiv feedback. Detta säkerställs genom noggrann testning under montering.

Varje Vostok Europe-klocka är tillverkad av extremt starka material av hög kvalitet. Det räcker dock inte att bara ”stapla” delarna. Omfattande tester behövs för att skapa en produkt som är resistent mot en mängd olika miljöfaktorer och blir en accessoar även på de mest extrema resorna.

LITEN KOMPONENT 

”Vostok Europe” kvalitetskontroll börjar med inspektion av enskilda komponenter. Innan urverket placeras i huset, verifieras dess exakthet och hållbarhet. Beroende på urverk, husets egenskaper och material som används i produktionen, kan 15 till 20 klockor produceras dagligen.

Här ser vi tydligt Vostok Europas prioritet och budskap till varje kund - KVALITET först, inte kvantitet. Och verklig kvalitet börjar med de enskilda delarnas precision. Detta avgör den övergripande kvaliteten på klockan.

MEKANISMTESTNING

Efter monteringen av klockan testas dess noggrannhet igen. Automatiska klockor testas med massiva rörelsemekanismer. Klockan utan rem stängs i en speciell trumma som rör sig i olika riktningar. Efter en tid fortsätter testet med att kontrollera att urverket fungerar på ett balanserat sätt och att tiden visas på ett tillförlitligt sätt.

Mycket förväntas av ett kvalitetsur. Därför begränsar inte ”Vostok Europe”-tillverkaren sig till valet av erkända urverk. Först efter att ha testat att klockan utför sin primära (tidsvisning) funktion väl, är nästa steg vattenbeständighet.

VATTENTÄTHET - INTE BARA TEORETISKT

Vattentäthet är en av de viktigaste parametrarna för alla klockor. Accessoar du har på kvällen när du går på teater och restaurang behöver inte vara särskilt vattentät. Men när du semestrar vid vattnet, fiskar, spenderar tid aktivt, gör fysiskt arbete och i flera andra situationer är det viktigt att klockan är så vattentät som möjligt. Detta gäller särskilt ”Vostok Europe”, eftersom dessa klockor testas på många ställen och under riktigt hårda förhållanden.

ATĖJO LAIKAS parduotuvės asortimente galite įsitikinti – beveik visi  ”Vostok Europe” klockor har 20 eller till och med 30 bar vattentäthet. År efter år uppskattas kvaliteten på dessa klockor inte bara av underjordiska upptäcktsresande eller ökenracers, utan också av dykare.

Varje dykare håller med om att klockan måste förbli funktionell under vattnet. Därför kontrolleras den med tryckluft under produktionen för att säkerställa att konstruktionen tål tryck. Om det visar sig att något är fel skulle en sådan produkt helt enkelt inte komma in i butiken.

TESTAD FÖR ATT VARA PRAKTISK

Således testas litauiska ”Vostok Europe” klockor mycket noggrant. Testningen börjar redan under monteringsprocessen. Senare, när du kör genom öknen eller dyker ner djupt i vattnet har du inte tid att tänka på detta. Då behöver du redan något som fungerar perfekt.

Kvalitet är grunden. Det är som en flagga som ”Vostok Europe” aldrig släpper. Produkter måste testas för att säkerställa och bibehålla kvaliteten. Testning kan jämföras med långa repetitioner före en föreställning eller träning före ett maraton - du spelar inte eller springer utan ordentlig förberedelse.

När du väljer ”Vostok Europe” köper du en kvalitetsartikel vars tillförlitlighet inte bara bygger på teori utan också på praktik.

Tidenarinne både klockor herr, och klockor dam är exklusiva klockmärken. De är exakt gjorda av små detaljer (ordet "exklusiva" gäller naturligtvis bara kvalitetsprodukter).