Bulova

Bulova Men's Classic 98B348

191.00€
Fraktkostnaden beror på destinationen
Produktkod: 98B348
Tillgänglighet: I lager
Request a qoute!

Det är dags att vasa prov på excellens

Vi har lärt oss att en bra klocka måste vara dyr, sällsynt, inte tillverkas längre och svår att hitta. Så när en klockälskare passerar en stormarknad och ser en massa klockor i butiksfönstret antar han helt enkelt att han inte är intresserad av det som finns bakom glaset. Men så är det inte med Bulova. Om du precis börjat intressera dig för klockor kanske du inte vet vilken historisk betydelse BULOVA haft för den moderna världen. Sedan 1875 har denna skatt hänfört oss med sina innovationer och idéer. I sin portfölj har BULOVA många olika bedrifter inom både klocktillverkning och affärsverksamhet. En av de mest intressanta händelserna i BULOVA:s historia inträffade till exempel 1971 när David Scott, befälhavare på Apollo 15, som under sin andra månpromenad bar en BULOVA-klocka på handleden. Klockan såldes senare för 1625 miljoner dollar. Företaget sände också den första radioreklamen, detta var år 1926. Denna tillverkare har varit med om många spännande händelser och tar ett stort och hedervärt steg in i framtiden genom att bidra med sin erfarenhet, innovation och karaktär. Om du är på väg är detta precis rätt hållplats för dig!

 

Dossier

Tillverkad sedan: 1875

Ursprungsland: USA. 2008 köptes Bulova av storföretaget Citizen för 250 miljoner dollar. Bulova har fortfarande sitt huvudkontor i New York och tillverkningen sker i Japan, Hongkong och Schweiz.

Grundare: Joseph Bulova

Utmärkande egenskaper: Hög kvalitet till rimligt pris, exklusiv design som inte påminner om några andra märken - den här tillverkaren har ett eget starkt DNA och omfattande erfarenhet av klocktillverkning.

Sortiment: Herrklockor , Damklockor

Specifikationer
Kategori Herrklockor
Armbandsmaterial Rubber
Armbandsfärg Svart
Rörelsetyp Kvarts
Vattentäthet, BAR 10
Höljets form Rund
Höljematerial Rostfritt stål
Höljefärg Silver
Höljets längd, mm 44
Höljets bredd, mm 44
Maximal armbandslängd, cm 22
Glas/Kristall Mineral
Produktförpackning Klockan levereras i leverantörens ursprungliga varumärkesförpackning
Garanti 24 månader