Fraktkostnaden beror på destinationen

Din varukorg är tom!

ETT METALLARMBAND ELLER ARMBAND I LÄDER? DE STÖRSTA FÖR- OCH NACKDELARNA

Ett armband är en oundviklig del av både klockor för kvinnor och klockor för män. När folk tittar på bilder eller klockor som visas upp i butik kommenterar de ofta på själva armbandet och säger ’snygg’ eller ’inte snygg’. Men den praktiska aspekten med armbanden är minst lika viktig. Vi ska därför gå igenom för- och nackdelarna med dessa två olika typer.

Read More

AUTOMATISKA KLOCKOR OCH KVARTSKLOCKOR: FÖRDELAR OCH NACKDELAR

Kvartsmekanismen består av flera viktiga delar, bland annat ett element. En mekanisk eller automatisk mekanism består av minst ett par dussin delar. Sofistikerade och riktigt dyra klockor har dessutom hundratals små detaljer. Automatiska klockor fungerar genom rörelser - man kan säga att mekanismen styrs av en person.

Read More

HUR TESTAS ”VOSTOK EUROPE” KLOCKOR UNDER MONTERING?

Letar Du inte bara efter en vacker utan också en mycket robust klocka? Dessa är det litauiska ”Vostok Europa”. Med dessa kan man dyka ner i djupet och stiga upp till höjderna. Både litauier och klockvänner i många andra länder lämnar positiv feedback. Detta säkerställs genom noggrann testning under montering.

 
Read More

NÅGRA DETALJER SOM AVSLÖJAR OM KLOCKAN ÄR AV BRA KVALITET

Att välja en klocka online eller i affären är inte alltid lätt. Det finns många tillverkare och modeller på marknaden, vilket det svårt att välja.

Read More

HUR VÄLJER JAG EN KLOCKA?

Efter att ha läst den första delen av våra tips är det nog många som blir förvånade - "det finns alltså fortfarande något jag inte vet om klockor". Svaret är enkelt – oroa Dig inte, vi vet inte heller allt.

Read More