Leveransalternativ

Internationella leveranser – EU-länder:
Med posten. 6-10 arbetsdagar. Från 10 EUR.
Avgifter varierar beroende på vikt, värde och destination.
Underskrift krävs.
1. När du beställer produkter via Tidenarinne.se måste du välja en leveransmetod och förse oss med dina exakta fakturerings- och leveransadresser; de kan vara desamma. När du betalar med PayPal måste leveransadressen vara densamma som din faktureringsadress.
2. Du kommer att se det exakta beloppet för leveranskostnaden innan du bekräftar beställningen. Efter beställningens bekräftelse kan leveranskostnaden inte ändras.
3. Kunden förbinder sig att acceptera varorna personligen. Om varorna levererades till den angivna adressen men du inte kunde acceptera varorna personligen har du ingen rätt att göra anspråk på Tidenarinne.se för leverans till fel person.
4. Leveransavgifter till EU-länder varierar beroende på din beställnings vikt, värde och destination. Du kan få dina leveransuppskattningar i kassan genom att välja land/region innan du gör en betalning. Leveranstiden är vanligtvis inom 6 till 10 arbetsdagar. Din beställning kommer att skickas till din adress med rekommenderad post via International Postal Services och en signatur vid mottagandet krävs. När vi har mottagit din betalning skickas ett e-postmeddelande. När beställningen anländer till ditt land är den föremål för standardleveransförfaranden för den interna posttjänsten..
    Tidenarinne.se befrias från ansvar för brott mot leveransvillkoren för varorna, om varorna inte levereras till kunden eller varorna inte levereras i tid på grund av kundens fel.
     Vid mottagandet av varorna måste kunden kontrollera paketets tillstånd och föremålen och underteckna överföringsdokumentet.
     Efter att kunden har undertecknat överföringsdokumentet antar vi att paketet har överförts till kunden i rätt skick, att det inte har skett några skador (utom tillverkarens defekter) och att beställningen är korrekt om det kan identifieras genom undersökning av utsidan av artikeln/objektet.
     Om kunden upptäcker att paketet är skadat (skrynkligt, vått eller på annat sätt externt skadat), att varorna är skadade, och (eller) beställningen inte är i rätt uppsättning, måste kunden specificera detta i överföringsdokumentet och skriva en skadehandling i fri form.
     Om kunden inte utför dessa åtgärder befrias Tidenarinne.se från ansvar gentemot kunden för skador på varorna (utom tillverkarens defekter) och för felaktig uppsättning, om det kan identifieras genom undersökning av artikelns utseende.
     Egenskaperna hos varje artikel vi säljer specificeras i dess beskrivning. Färgen, formen eller andra egenskaper på de varor som visas på hemsidan kanske inte matchar den faktiska storleken, formen och färgen på varorna på grund av egenskaperna hos den bildskärm som kunden använder, och Tidenarinne.se ansvarar inte för detta..