Vi säger att människor skapar tid.
Vissa av dem offrar sina drömmar och lever sina liv i väntan på något.
Andra använder ögonblick för att lära känna sig själva.
Var och en av oss kan välja hur vi mäter vår framtid.
Var och en av oss kan välja vilken form vi ger våra liv.
 
Det är dags att fatta ett beslut.
Det är dags att vara den du vill vara.
Det är dags för en ny klocka.

„Tidenarinne“ (Det är dags) – en ädelsten på klockmarknaden

I tjugo år har klockkedjan „Tidenarinne“ erbjudit litauiska köpare ett brett utbud av livsstilsklockor. Detta sortiment består av europeiska, amerikanska och japanska varumärken som har en äkta historia och är internationellt erkända. Kollektionerna från tillverkarna vi presenterar täcker en rad olika klockegenskaper: varje kollektion, liksom varje klocka, motsvarar en specifik typ av mänsklig personlighet och livsmönster. Ett noggrant utvalt sortiment gör det möjligt för alla att upptäcka sin egen klocka. ”Set är dags” säljer bara äkta varumärken som producerar förstklassiga produkter utan att följa kortsiktiga modetrender. Värdet av sådana klockor kommer utan tvekan att öka.

INTE FÖR STATUS. FÖR DIG SJÄLV.

Våra kunder köper ”Tidenarinne” (Det är dags)-klockor inte för status eller ära, och inte på grund av behov. Vår e-butik och utställningsrum besöks av människor som inte behöver försvara sin självkänsla genom produkter som kostar tiotusentals kronor. Våra kunder är personligheter som har mer meningsfulla mål. En klocka hjälper sådana människor att vara sig själva och lära känna sig själva bättre.

KÄNN DIG SJÄLV. KÄNN DIN klocka.

Att välja en klocka är en känslig resa in i dig själv. Du behöver inte följa modetrender för att göra rätt val. Det finns ingen anledning att fråga vilka märken och modeller som är mest populära idag eller hur mycket pengar de omkring dig brukar lägga på en klocka. Låt oss lämna stereotyperna till de som inte vet hur de ska leva för sig själva. Låt oss börja med att säga att det inte finns några klockor av tvivelaktigt rykte eller av osäkert ursprung i e-butiken och andra butiker från ”Tidenarinne”. Allt du behöver göra är att lära dig mer om de objektiva skillnaderna mellan klockorna och sedan hitta och känna till dina egna. Med hjälp av våra proffs kommer du att lyckas.

INTERNATIONELLT ERKÄNNANDE

Idag är ”Tidenarinne”-teamet förknippat med den största klockkompetensen. Detta beror delvis på att vi tillhör KOLIZ-gruppen, känd över hela världen som designern och tillverkaren av de berömda Vostok Europe-klockorna. Det är inte förvånande för många att Vostok Europe klockor, som snabbt blivit populära i Europa och USA, föds ingen annanstans än i Litauen. „Tidenarinne“ är inte bara den viktigaste representanten för Vostok Europe klockor, utan vi tar konsekvent till oss all den bästa expertisen hos Vostok Europe som tävlar i världsligan. Detta är en av anledningarna till att vi i nästan två decennier har etablerat oss på den lokala marknaden som den viktigaste tillverkaren av litauisk klockkultur.

ETT PÅLITLIGT PLATS ATT KÖPA

 

VARFÖR „Det är dags“? ... få svaret här

 

HÄR HITTAR DU OSS?

Vårt kontor:

Företagsnamn: UAB „KOLIZ LAIKRODŽIAI“
Arbetstider: I-V 9:00 – 17:00
Vytenio g.22, LT-03229 Vilnius, Lithuania (Litauen)
E-burik:: +370-620-76639 e-post: info@tidenarinne.se
Kundtjänst: +370-5-215 1423
Service: e-post: info@tidenarinne.se; +370-5-215 1423

Företagsnummer: 124553590
Momsnummer: LT245535917

Bankkonto (IBAN):
LT03 7044 0600 0023 2262, AB SEB Bankas