Varför „Det är dags" ("Tidenarinne.se")?

Ett nytt namn på Chronos och Tikslus Laikas butiker

Det finns alltid tid för förändring i livet. Det ögonblicket då vi vill flytta från en punkt där vi har stått för länge. Som en inre tremor, som om hjärtat börjar slå snabbare och lungorna verkar fyllas med mer luft och ögonen börjar glöda ofrivilligt. Sedan säger vi (i tanken eller högt) till oss själva, ”Det är dags...”. Och det är inte viktigt om det är dags för livets småaktiga nyheter eller för en grundläggande vändning, det där ögonblicket då vi bestämmer oss för att ändra på något är ändå otroligt kraftfullt. För alla kan stå ut. Bara de modigaste bestämmer sig för att lämna bekvämlighetszonen. För Chronos, ledaren inom detaljhandeln för klockor i Litauen, är det också dags att förändras. Naturlig förbättring och utveckling hjälper oss att hålla oss i framkanten. Vi har samlat en mängd kunskap och erfarenhet för att ta ytterligare ett kliv och förnya oss. Detta betyder inte att vi vill fly från vårt förflutna. Tvärtom är vi stolta över våra många års arbete. Det betyder att vi vill ha en bättre framtid. Vårt stora mål är att höja ribban för klocktillverkningsindustrin i Litauen med hjälp av vårt exempel. Vi tror att det växande litauiska samhället med ökande förväntningar på sig självt och dess befolkning förtjänar ett steg framåt inom klockkulturen.

Ett nytt riktmärke för klockkultur

Den och nätverket av fysiska butiker, Chronos och Tikslus Laikas, har blivit ett starkt namn – ”Det är dags” (”Atėjo laikas”). För de som känner att det är dags att leva ett nytt liv. Ett bättre liv än i går. I vårt noggrant utvalda sortiment har du kunnat hitta livsstilsklockor för din inre förvandling i tjugo år. Detta sortiment inkluderar äkta schweiziska, franska, tyska och japanska varumärken med en väletablerad historia och världsomspännande erkännande. Kollektionerna vi presenterar från tillverkarna täcker en rad olika klockkaraktärspaletter: varje kollektion, liksom varje klocka, motsvarar en viss typ av personlighet och livsmönster. Våra erfarna horologisexperter i butiker och e-butiker kommer att kunna agera rådgivare i jakten på just din klocka. Kunderna hos ”Det är dags” köper inte klockor för att visa upp sin status för allmänheten. Tvärtom, våra kunder är starka individer som inte är fåfängda och som mäter sina livsprestationer med starka värderingskompasser. Att välja rätt klocka hjälper dessa människor att vara trogna sig själva och samtidigt lära känna sig själva bättre. Du kanske känner att det är dags att göra ett seriöst karriärsprång, börja träna, kanske äntligen upptäcka en otestad hobby, starta ett nytt projekt eller åka på en drömresa. Du kommer att åtföljas av en ny klocka när du jagar efter nya mål. Det är ett tecken och en stilla uppmuntran som påminner dig om att det är dags att agera.

Tidenarinne både herrklockor, och damklockor är exklusiva klockmärken. De är exakt gjorda av små detaljer (ordet "exklusiva" gäller naturligtvis bara kvalitetsprodukter).

En stark rygg

Det är ingen hemlighet att vi måste ha ett starkt förtroende för de vi flyttar in i oupptäckta områden tillsammans med. Det är därför ”Det är dags”, som tar dig till nya livsmål, bara säljer äkta varumärken som producerar produkter av högsta standard och inte är beroende av snabbt föränderliga modetrender. Sådana tidlösa klockor kan överföras från generation till generation och deras emotionella värde kommer bara att öka med åren. Idag är ”Det är dags”-teamet förknippat med den mest professionella klockkompetensen i Litauen. Vi har fått detta erkännande som en del av KOLIZ Group, en framstående global aktör inom design och tillverkning av de berömda Vostok Europe-klockorna. Som en bärande kvalitetsflagga i Europa och USA är Vostok Europe-klockor födda i Litauen. Detta faktum är speciellt eftersom det är den första klocktillverkaren i Litauens historia och en av få i Östeuropa. I sin verkstad i Vilnius monteras och testas alla Vostok Europe-klockor innan de släpps över hela världen. ”Det är dags” är huvudrepresentanten för detta varumärke i Litauen och tar över alla goda affärsmetoder från Vostok Europe. Detta är en av anledningarna till att vi har etablerat oss på den lokala marknaden som den ledande klocktillverkaren i Litauen i två decennier.

Så nästa gång du känner den där konstiga känslan och inte förstår var den kommer ifrån,

då försöker sinnet förmodligen stilla säga till dig – ”det är dags...”.

... Det är dags för livsavgörande nyheter

... Det är dags att ta ett steg framåt

... Det är dags för en ny klocka.

Se “Det är dags” värderingar